Onze kinderen Erna

Onze kinderen


Hannah, Ruth en Obadja  

Erna


 

Ons gezin

Michel en Erna

Wij zijn in 2005 getrouwd en al voor ons trouwen voelden we ons beiden geroepen tot het wereldwijde Bijbelvertaalwerk.
Michel heeft Klassieke Talen en Theologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en was van 2003 tot 2013 docent Grieks, Latijn en KCV op het Van Lodenstein College in Amersfoort. Zijn expertise ligt op het snijvlak tussen het Griekse Nieuwe Testament en de klassieke, Grieks-Romeinse cultuur waarin dit deel van Gods Woord oorspronkelijk is ontstaan.
Sinds 2014 is Michel als Bijbelvertaler en docent Bijbelvertalen betrokken bij het Bijbelvertaalwerk in Papoea-Nieuw-Guinea.

Erna is basisarts en heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast geneeskunde heeft ook het Bijbelvertaalwerk haar hart. In 2013 heeft zij een cursus gevolgd op het gebied van alfabetiseringswerk. Op dit moment ziet ze het als haar eerste taak om moeder te zijn in het gezin en als deze eerste prioriteit het toestaat, zijn er diverse mogelijkheden om part-time bij te springen in het werk dat Michel doet voor de Aramba. 

gezinOnze kinderen
We hebben vijf lieve kinderen:

  • Hannah (2007)
  • Ruth (2009)
  • Obadja (2011)
  • Josia (2015)
  • Lois (2017)

Hannah, Ruth, Obadja en Josia gaan naar een internationale, christelijke school in Ukarumpa en krijgen daar in het Engels les. Daarnaast krijgen ze thuis ook les in het Nederlands. Lois is nog thuis.